Tilmelding til kursus

Det er muligt at tilmelde sig en venteliste ved at følge linket i venstre side af skærmen hvis der ikke er ledige pladser på kurserne.

Tilmelding nederst på denne side skal  anvendes når kurserne søges.

Der er betydeligt flere ansøgere til kurserne, end der er kursuspladser. Der må derfor ske en prioritering af ansøgerne. De op til 12 pladser på hvert kursus vil blive fordelt ud fra følgende kriterier: En hensigtsmæssig fordeling mellem specialer, rimelig fordeling mellem store og mindre hospitaler, ligelig geografisk fordeling og begrundelsen for at søge plads på kurset.

Pladser på forårskurser påbegyndes tildeling i november foregående år.

Pladser på efterårskurser påbegyndes tildeles i juni i det aktuelle år.

Vi vender tilbage til dig, når vi har fordelt pladserne mellem ansøgerne - dvs. med start midt november eller midt juni.

 

Ansøgning

Ansøgning om ATCN kursus kan kun ske via formular på denne hjemmeside. Hvis du ikke har en e-mail, er det nemt at oprette én gratis Klik her

Læs om elektronisk fakturering i kolonnen til højre, før du udfylder formularen! Hvis oplysninger om EAN nummer (og eventuel Del-AE) mangler, kan tilmeldingen ikke behandles.

Din prioritering af, hvilke kurser der passer dig bedst, er meget vigtig (vær opmærksom på, at nogle kurser allerede kan være lukket for tilmelding - se planlagte kurser). Den e-mail adresse du angiver nedenfor, vil blive anvendt til at meddele dig hvilket kursus du er tildelt, til korrespondance og udsendelse af materiale til kurset.
 

HUSK i forbindelse med tilmeldingen at overvej om du får brug for overnatning.

Overnatning på Musholm skal aftales direkte med centret via centrets hjemmeside. Se mere på vores side Praktiske informationer / overnatning. 

Husk at skrive til Musholm , at du skal på ATLS / ATCN kursus - ellers er overnatningsprisen en ganske anden.

Tilmelding:

OBS OBS: G-mail kan give problemer idet den ikke altid modtager den returmail, der udsendes når man tilmelder sig et kursus. Men tilmeldingen når altså frem til os - så der er ingen grund til bekymring - blot man ser en kvittering på skærmen, når man har afsluttet sin tilmelding. 

 

 

Efternavn 
Fornavn 
Adresse 
Postnummer 
By 
Mobil tlf. 
E-mail 
Færdiguddannet år (fx 1987) 
Arbejdssted 
Stilling 
Speciale 
Ønsket kursus 1. prioritet 
Ønsket kursus 2. prioritet 
Adresse hvortil regningen skal sendes 
EAN nummer (13 cifre) 
Betaler 
Del-AE nummer 
Reference 
Kontaktperson ang. betaling 
Evt. meddelelse til ATCN 
 
 

Meget vigtigt ved tilmelding!
Elektronisk fakturering

Ved tilmelding til ATLS eller ATCN kursus på hjemmesiden skal du oplyse sygehusets EAN-nummer og en referenceperson - samt eventuelt et konto-nummer. Uden disse oplysninger kan vi ikke fremsende regning til betaling. Du vil normalt kunne få oplysningerne ved henvendelse til sygehusets økonomiafdeling. 

   
 

Men...

Hvis du selv betaler kurset, er det ikke nødvendigt at oplyse EAN-nummer.

 

© 2003 ATLS - Advanced Trauma Life Support, Denmark. Hovedsamarbejdspartner: TrygFonden